LION FLOOR™ levy on öljykarkaistu kovalevy, joka on lisäksi erikoiskostutettu. Tästä johtuen levyn eläminen on minimoitu.
LION FLOOR™ erikoiskostutettuja levyjä voidaan toimittaa tilauksesta.
Helppokäyttöinen mitta 1220 X 610 mm, mutta voidaan toimittaa myös pidemmissä mitoissa esim. isoihin lattiakohteisiin.
Karkaistu öljy suojaa levyä kosteudelta sekä samalla parantaa levyn tasaisuutta ja sileyttä.
Helppo asentaa, hyvät lujuusominaisuudet ja iskunkestävyys.
Levy sopii ominaisuuksiensa puolesta erittäin hyvin pehmeiden ja joustavien lattiapäällysteiden aluskatteeksi.

Suomen Kuitulevy Oy:n Leijona-Levyt ovat olleet saatavana CE- merkittynä jo vuodesta 2004 asti. Leijona- levyillä on suoritustasoilmoitus (DoP). Lue lisää tästä.

Luontoystävällisyytensä ansiosta Leijona-Levyt ovat turvallinen ja laadukas valinta myös sisätiloihin. Kaikki kovalevytuotteemme täyttävät rakennusmateriaalien puhtaimman M1 – päästöluokan vaatimukset. Sertifikaatti löytyy tästä.

Kaikki tuotteemme ovat PEFC- sertifioituja ja niillä on Det Norske Veritaksen (DNV) myöntämä puun alkuperäisketjusertifikaatti; Leijona-levyjen valmistusta seurataan metsästä valmiiksi tuotteeksi saakka. PEFC-sertifikaatti löytyy tästä.

  • Jäykkä aluskatelevy joustaville lattiapinnoille
  • Sopii myös kokolattiamattojen aluskatelevyksi
  • Sekä koteihin että julkisiin tiloihin
  • Erittäin ympäristöystävällinen valinta

Kovalevy lattiapinnoitteiden alusmateriaalina

Olemme valmistaneet kovalevyä 1930-luvulta lähtien ja olemme erittäin ylpeitä osaamisestamme. LEIJONA- Levyt ovat yksi parhaista ja ympäristöystävällisimmistä puupohjaista levy-tuotteista.

Me Suomen Kuitulevy Oy:llä tarjoamme erittäin korkealaatuisia ​​kovalevyjä, joihin lattia-ala voi luottaa. Tuotteemme täyttävät ammattilaisten korkeat vaatimukset ja auttavat vastaamaan haasteisiin tiukkojen budjettien ja aikataulujen suhteen.

Ne ovat erittäin varteenotettava vaihtoehto myös muille lattianalusmateriaaleille. Saatavana eri mitoissa – ei pelkästään 610 x 1220 mm tai 1220 x 2745 mm. Kustannustehokas vaihtoehto, jolla on myös korkea pistekuormituskyky. Erikoiskostutettu LION Floor– levy säästää kustannuksia kohteessa, ei tarvitse lisäkostutusta.

Katso tämän tuotteen tekniset tiedot tästä

Voit käyttää markkinoinnissasi meidän tuote-esitettämme tästä

Pohjolan myydyin kovalevy

Leijona-Levyt on helposti saatavilla ympäri Eurooppaa kaikista hyvin varustelluista rakennustarvikeliikkeistä.

Menu