Lähes puhtaasti luonnontuotteista valmistetut LEIJONA-Levyt ovat turvallisia ja laadukkaita käyttää, myös sisustuksessa. Kaikki kovalevytuotteemme täyttävät rakennusmateriaalien puhtaimman M1 – päästöluokan vaatimukset. Sertifikaatti löytyy tästä
  • Huonekalujen verhouskehykset
  • Myymäläkalusteet ja messukäyttö
  • Suojausrakenteet
  • Väliaikaiset rakententeet
  • Teollisuuden pakkaustarpeisiin
  • Ammatti-ja nikkarirakentaminen

LEIJONA RakentajanlaatuTM on erinomainen kovalevy niin väliaikaisiin rakenteisiin kuin pakkauksiin.

LEIJONA RakentajanlaatuTM sopii myös erittäin hyvin rakennusaikaiseen suojaukseen, sillä levyt ovat lujia, kestävät iskuja ja pysyvät hyvin paikoillaan viirapinnan karheuden ansiosta. Lisäksi viirapinta sitoo pientä irtolikaa itseensä.

LEIJONA RakentajanlaadunTM levyt ovat lujia ja niitä työstetään useisiin eri käyttötarkoituksiin eri aloille. Levyt eivät sisällä mitään ihmisille tai ympäristölle haitallisia aineita, joten niitä voidaan käyttää huoletta. Mittaustulosten mukaan levyn sisältämä formaldehydipitoisuus on yhtä pieni kuin puussa, jota käytetään levyn raaka-aineena. Tämän takia niitä voi käyttää ja työstää huoletta, niin kotona kuin työkohteissa.

LEIJONA RakentajanlaatuTM käytetään laajalti rakennusteollisuudessa, paukkausteollisuudessa sekä myymäläkalusteisiin, niin rakenteisiin kuin väliaikaiseen suojaukseen. Levyjä käyttävät laajasti myös tee-se-itse-nikkarit ympäri Eurooppaa.

LEIJONA -Levyjä on saatavana vaativampiin kohteisiin myös 4,8 ja 6,0 mm vahvuisena.

Katso tämän tuotteen tekniset tiedot tästä

Pohjolan myydyin kovalevy

Leijona-Levyt on helposti saatavilla ympäri Eurooppaa kaikista hyvin varustelluista rakennustarvikeliikkeistä.

Menu