Suomen Kuitulevy Oy:n kovalevytuotteet ovat olleet saatavilla CE- merkittyinä jo vuodesta 2004 asti. Leijona-levyillä on suoritustasoilmoitus (DoP). Lue lisää tästä.

Kaikki tuotteemme ovat PEFC- sertifioituja ja niistä voit lukea lisää tästä

  • Huonekaluteollisuuden kovalevy
  • Myymäläkalusteet ja messukäyttö
  • Akustiikkarakenteet
  • Pakettiautojen ja merikonttien vuoraus
  • Puusepänteollisuuden kovalevy
  • Ammatti- ja nikkarirakentaminen

LEIJONA VakiolaatuTM on korkealaatuinen, helposti työstettävä ja monipuolinen kovalevy, jota käytetään pääasiassa puusepän- ja huonekaluteollisuudessa. LEIJONA VakiolaatuTM sopii hyvin myös rakennusteollisuuden ja pienrakentajien käyttöön, CE-merkintä mahdollistaa käytön pysyvissä rakenteissa. Lisäksi LEIJONA VakiolaatuTM soveltuu vaalean värinsä vuoksi hyvin maalattavaksi. Vaalea väri vähentää merkittävästi maalimäärää maalattaessa, mikä johtaa kauniiseen viimeistelyyn kustannuksia säästäen. Erikoistilauksesta levyä saa paksuuskalibroituna. Hionta voidaan tehdä joko viirapinnalle tai kiiltävälle pinnalle.

LEIJONA VakiolaatuTM ei sisällä mitään ihmisille tai ympäristölle haitallisia aineita, joten sitä voidaan käyttää huoletta. Mittaustulosten mukaan levyn sisältämä formaldehydipitoisuus on yhtä pieni kuin puussa, jota käytetään levyn raaka-aineena. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että kaikki Leijona- levyt ovat saaneet M1 sertifikaatin koska niistä erittyy niin vähän kemikaalipäästöjä. Tämän takia niitä voi käyttää ja työstää huoletta, niin kotona kuin työkohteissa. Lisäksi ne auttavat pitämään sisäilmanlaadun turvallisena.

Katso tämän tuotteen tekniset tiedot tästä

Pohjolan myydyin kovalevy

Leijona-Levyt on helposti saatavilla ympäri Eurooppaa kaikista hyvin varustelluista rakennustarvikeliikkeistä.

Menu